Om Teater Møn

(se fotos)

Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn har undergået en forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og udsigt over hele sydkysten af øen.

 

 Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den står som en black-box teatersal, stadig med de gamle ribber og ringe fra skoletiden. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, gildesal, skolekøkken, udendørs scener og i det hele taget plads og atter mere plads og dørene kan åbnes for alskens aktiviteter.

 

Teater Møn er et sted for offentlige forestillinger og begivenheder for mønboere og tilrejsende. Det et refugium og et sted for kunstnere og andre, der har et projekt, der kræver ro og fordybelse. Her rum for forestillinger, koncerter, workshops, camps, middage og livsbegivenheder og overnatninger. Det er sted, hvor tiden går i står. Og indimellem er Teater Møn det helt private hjem for Tilde, Peter og familie.

 

Vi har gennem de sidste 8 år skabt Teaterøen på toppen af Refshaleøen i København. Et sted, vi fortsat vil drive og udvikle. Vi er folkene bag Teater Asterions Hus, der gennem de sidste 17 år har turneret ind og udland  med forestillinger både ude og inde, og på flere forskellige sprog.

Lokalt har vi spillet på Waves Festival i Vordingborg med forestillingen Romeo&Julie! og Iliaden. Asterions Hus har spillet mange gange for den lokale Teaterforening Bøgestrømmen, for Vordingborg Gymnasiums elever, og på Rødkilde Højskole. Så selv om vi er nye på Møn, føler vi os hjemme.

 

Den 5. oktober 2019 holdt vi en skøn åbning, hvor det strømmede ind med lokale og tilrejsende. Teater Møn er en realitet! Siden har vi spillet flere af vores forestillinger, både ude og inde, haft premiere på Alice i Eventyrland, og åbnet dørene for gæstespil.

 

I 2020 har vi modtaget tilskud fra Øernes kunstfond, til samarbejder på Møn i 2020. Tilskudet vil blive brugt til samarbejder med blandt andre: Møn Sessions, Liselund, Restaurant ND 122, Rødkilde Højskole

 Vi håber, at I vil komme og se forestillinger og bruges stedet på mange forskellige måder!

IMG_1105.jpg
IMG_3220.JPG

LEJ STEDET

Teater Møn består af tre huse, som kan lejes hver for sig eller samlet

SE FOTOS HER:

HOVEDBYGNINGEN

SKOLELÆNGEN

INSPEKTØRBOLIGEN

UDENDØRS

Det er også muligt at leje et enkelt rum, eller en enkelt sal

Tal med os om mulighederne

HUSE TIL LEJE

Vi lejer Skolelængen og inspektørboligen ud. Enten til feriebolig, eller workshops, kurser og andet. Vi har tidligere lejet værelser ud, og det gør vi også i enkelte tilfælde, men som udgangspunkt lejer man hele huset.

Der er også mulighed for at leje skolestuer, dansesalon og teatersal i hovedbygningen. Kontakt os for muligheder.

Vi har masser af plads til udfoldelse både ude og inde, store sale, sove-og arbejdsværelser. Vores skønne bygninger er gode rammer til rigtig mange forskellige modeller. Skriv eller ring til os for priser

lejeperiode fra 2. - 14. dage