Om Teater Møn

(se fotos)

Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn har undergået en forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og udsigt over hele sydkysten af øen.

 

 Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den står som en black-box teatersal, stadig med de gamle ribber og ringe fra skoletiden. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, gildesal, skolekøkken, plads til det udendørs amfiteater og i det hele taget plads og atter mere plads og nu er vi klar til at slå dørene op og åbne for alskens aktiviteter.

 

Teater Møn er et sted for offentlige forestillinger og begivenheder for mønboere og tilrejsende. Det et refugium og et sted for kunstnere og andre, der har et projekt, der kræver ro og fordybelse. Her rum for forestillinger, koncerter, workshops, camps, middage og livsbegivenheder. Det er sted, hvor tiden går i står. Og indimellem er Teater Møn det helt private hjem for Tilde, Peter og familie.

 

Vi har gennem de sidste 6 år skabt Teaterøen på toppen af Refshaleøen i København. Et sted, vi fortsat vil drive og udvikle. Vi er folkene bag Teater Asterions Hus, der gennem de sidste 15 år har turneret ind og udland rundt med forestillinger ude og inde - og deltog blandt andet lokalt ved dette års Waves Festival i Vordingborg med forestillingen Romeo&Julie! Asterions Hus har spillet mange gange for den lokale Teaterforening Bøgestrømmen, for Vordingborg Gymnasiums elever, og på Rødkilde Højskole. Så selv om vi er nye på Møn, føler vi os allerede hjemme.

 

Den 5. oktober 2019 holdt vi en skøn åbning, hvor det strømmede ind med lokale og tilrejsende. Teater Møn er en realitet! Vi håber, at I vil komme og se forestillinger og bruges stedet på mange forskellige måder!

PRISER:

Enkeltværesle: 400,-

Dobbeltværelse: 600,-

tre ell. firmandsværelse: 750,-

Sale varierer efter hvilket brug, og om det er koordineret med overnatning. Spørg efter priser på mail: info@asterionshus.dk

Teater Møn og Asterions Hus

Hen over sommeren 2020 spiller vi: 

ALICE I EVENTYRLAND 11.juli & 16. 17. og 18 juli

Køb billet

ROMEO&JULIE! d. 13.juni kl 17 og d. 6. 7. og 8. august kl 17

Køb billet

Tidligere har vi haft forestillingerne MACBETH, MIT RUM, ALICE I EVENTYRLAND, KLASSENS TIME på programmet.

LEJ STEDET

Teater Møn består af tre huse, som kan lejes hver for sig eller samlet

SE FOTOS HER:

HOVEDBYGNINGEN

SKOLELÆNGEN

INSPEKTØRBOLIGEN

UDENDØRS

Det er også muligt at leje et enkelt rum, eller en enkelt sal

Tal med os om mulighederne

VÆRELSER TIL LEJE

Og så har vi i år besluttet at åbne op for udleje af værelser på Teater Møn. Både til den lille familie på tur, som måske ikke kan rejse til det store udland, til større forsamlinger i mange afskygninger, som har brug for både sovepladser og arbejdsrum, eller enkeltpersoner fra et par dage til flere uger. Vi har masser af plads til udfoldelse både ude og inde, store sale, sove-og arbejdsværelser. Vores skønne bygninger er gode rammer til rigtig mange forskellige modeller. Værelsespriser til overnatning mellem 400 – 800 pr nat.

 

KONTAKT

TEATER MØN &

ASTERIONS HUS

KLINTHOLM HAVNEVEJ 52

4791 BORRE

info@asterionshus.dk

22921332

  • Facebook
  • Instagram

TILMELD NYHEDSBREV